Passie voor gastvrijheid

Weber Events staat voor gastvrijheid en betrouwbaarheid. Wij helpen je graag bij het tot in de puntjes organiseren van je evenement.

Iemand nodig die op de vloer alles regelt en zorgt dat het evenement soepeltjes verloopt? Ben je op zoek naar een cateraar die met je meedenkt en je gasten voorziet van lekkere, unieke hapjes? Is jouw restaurant, lunchroom of evenementenlocatie toe aan een reorganisatie, zodat alles nog beter draait? Of ben je tijdelijk op zoek naar een hands on F&B-, Party- of Restaurant Manager? Weber Events helpt je hier graag mee, in overleg is alles mogelijk! Met veel passie leggen wij jouw gasten in de watten. 

Meer weten?

Door zijn jarenlange ervaring bewijst Peter zichzelf keer op keer als zeer betrouwbare partner. Met zijn kennis, kunde en bovenal flexibiliteit weet hij ieder event in goede banen te leiden. Ik kan Weber Events dan ook van harte aanbevelen.

Werken met Peter is net dat stapje extra.

Rick de Louw, Operationeel Manager Vineyard Catering

Goed je ontmoet te hebben en onze samenwerking hebben wij als dan meer prettig ervaren. Je  Gastvrijheid,  Service gevoeligheid,  Vriendelijkheid in combinatie met Deskundigheid en Professionaliteit realiseren een 1 op 1 gedachte met wat de Amsterdam Wharf wil uitstralen.

Ook onze gasten hebben zich in meer dan Positieve zin over je uitgesproken.

Wij spreken de wens uit nog veel evenementen voor onze gasten te mogen verzorgen.

Roel Hooiveld, eigenaar Amsterdam Wharf

Wat mij erg aanspreekt in Weber Events is dat Peter erg veel inhoudelijke  kennis van zaken heeft. Tijdens een briefing snapt Peter exact wat er van hem gevraagd wordt. Ook het coachen van “zijn team” kan hij op een uiterst professionele wijze, ook tijdens het event.

Tevens weet hij tijdens een event op gewenste momenten uitstekend te anticiperen en te schakelen.

Maurice Schieving Horecamanager TT Circuit Assen

Weber Events, een betrouwbare partner in Hospitality, tot volle tevredenheid van opdrachtgevers.

Hans Versluis Teammanager Food & Beverage Amsterdam Rai

Fijne vent om mee te werken! Professioneel, no nonsens, bereid zich goed voor en beschikt over een goed inlevingsvermogen.

Het fijnste aspect is: “Peter regelt het”

Jean Schreuder Operationeel manager Vermaat Partyservice