Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Weber Events

Weber Events heeft een jarenlange ervaring in events, horeca en catering. Wij werken samen met betrouwbare partners om er voor te zorgen dat jouw evenement op rolletjes zal verlopen. Wij werken oplossingsgericht en stellen ons naar onze klanten en gasten flexibel op. Kenmerkende woorden zijn kwaliteit, gastvrijheid, betrokkenheid en passie.

 

Achtergrond & ervaring

Peter Weber, de oprichter van Weber Events is afgestudeerd aan de middelbare hotelschool in Amsterdam. Zijn gehele werkzame leven heeft hij in de horeca en gastvrijheidsbranche gewerkt. Door ervaring op te doen bij verschillende bedrijven en in verschillende functies weet hij van aanpakken en is hij zeer flexibel inzetbaar. 

 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren